telefon
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach oraz dodatkowe 3% rabatu.

Nagrody

e-Gazela Biznesu - www.dyskontbiurowy24.pl
Firma Godna Zaufania

Opinie o Biurozakupy.pl na Opineo.pl

Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Dane osobowe
W czasie korzystania z naszego sklepu internetowego możesz zostać poproszony o podanie swoich danych osobowych:
W przypadku rozpoczynania subskrybcji naszego newslettera konieczne będzie podanie tylko adresu e-mail.
Pełne dane będą konieczne w przypadku rejestracji (zakładania konta) w sklepie - konieczne w celu realizacji ewentualnych zamówień, może być także niezbędne w celu skorzystania z niektórych promocji czy rabatów.
Pełne dane osobowe będziesz musiał(a) podać w przypadku składania ZAMÓWIENIA w naszym sklepie.
Niepodanie wymaganych danych spowoduje niemożność dokonania czynności, których dotyczyły. Zawsze masz prawo do zmiany swoich danych lub usunięcia z naszej bazy.
Dostępne nam dane osobowe naszych Klientów w żaden sposób nie są udostępniane ani sprzedawane osobom czy firmom trzecim.

Pliki cookies
Niniejsza informacja dotyczy plików "cookies" i odnosi się do sklepu internetowego www.biurozakupy.pl (zwany dalej Sklep), którego właścicielem jest firma Biuro-LAND Sp. z o.o. W celach statystycznych  oraz w celu zapewnienia jak najwyższej jakości usług Sklep korzysta z informacji zapisywanych przez serwer na urządzeniu końcowym Klienta, które następnie są odczytywane przy każdorazowym połączeniu się przeglądarki internetowej (tzw. cookies). Klient może w dowolnym momencie zmienić ustawienia przeglądarki, by nie akceptowała takich plików lub informowała o ich przesyłaniu. Należy jednak pamiętać, iż nieakceptowanie plików cookies może spowodować utrudnienia w korzystaniu z Sklepu Internetowego biurozakupy.pl Korzystanie przez Klienta z przeglądarki, której ustawienia zezwalają na zapisywanie plików cookies na urządzeniu Klienta, oznacza wyrażenie zgody na zapisywanie powyższych plików na urządzeniu Klienta
Czym są pliki "cookies"?
(Żródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko)
Ciasteczka (ang. cookies) – niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (zazwyczaj na twardym dysku). Domyślne parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam i do monitorowania aktywności odwiedzających.
Rodzaje plików “cookies” wykorzystywanych w Sklepie
Cookies stałe - są to pliki Cookies instalowane w przeglądarce użytkownika na stałe, aż do ich ręcznego usunięcia przez użytkownika (pliki Cookies usuwane są także podczas reinstalacji systemu). Pliki Cookies wykorzystywane są przez nasz sklep do zapewnienia prawidłowego działania systemu oraz zapewnienia nowoczesnych i wygodnych narzędzi naszym klientom - np. do pamiętania zawartości schowka, koszyka, informacji iż klient jest zalogowany, itp.W naszym sklepie stałe Cookies wykorzystywane są także do personalizacji oferty. Zbieramy informacje na temat tego co klient ogląda w sklepie i następnie staramy się dostosować zawartość strony i newslettera do jego oczekiwań.
Cookies podmiotów zewnętrznych - (ang. third parties cookies) - są to pliki używana przez zewnętrzne systemy które wykorzystujemy w sklepie do tego, aby nasza strona działa lepiej. Pliki takie instaluje np. Facebook (możliwość logowania i rejestracji, like-owania produktów, dzielenia się nimi i komentowania), Google (możliwość logownia i rejestrację, statystyki ruchu, dopasowanie reklam AdWords), Ceneo itp.Pliki Cookies od podmiotów zewnętrznych pozwalają nam lepiej ocenić skuteczność działań reklamowych (np. dzięki zliczaniu, ile osób kliknęło w daną reklamę i przeszło na stronę internetową reklamodawcy) czy zbierać opinie na temat naszego sklepu.
Usuwanie plików „cookies"
Wszystkie nowoczesne przeglądarki internetowe umożliwiają blokowanie i kasowanie plików Cookies. Jest to dobrze udokumentowane na stronach producentów przeglądarek. Z tego względu poniżej wklejamy linki do stron z dokumentacją techniczną najnowszych przeglądarek:
•    Internet Explorer
•    Firefox
•    Google Chrome
•    Safari


Mailing marketingowy i Newsletter
Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania wiadomości e-mailowych, osobom które zarejestrowały swoje konta w naszym sklepie.

Zastrzeżenia
Zastrzegamy sobie prawo do zmian w naszej polityce prywatności. Osoby odwiedzające nasz sklep obowiązuje zawsze aktualnie obowiązująca jej wersja, dostępna na tej stronie.

 

 

POLITYKA BEZPIECZEŃSTWA

Bezpieczeństwo danych osobowych
Każdy klient po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać. Powierzone nam dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:
- Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
- Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

 

 

do góry
Przejdź do porównywarki
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl